Zakelijk zeilen

bedrijfsuitje zeilen
 

Zakelijk zeilen is een mooie manier voor een dagje uit met collega’s of de band met uw zakelijke relaties te versterken. Bent u op zoek naar een origineel bedrijfsuitje? De mogelijkheden op onze schepen zijn eindeloos. Vergaderen op het water, teambuilding, personeelsfeestje of jubileum. Een zeilschip is ook een bijzondere locatie voor iemand die een mijlpaal heeft bereikt of met pensioen gaat.

Heerlijk uitwaaien en genieten van de Nederlandse wateren. Samen met collega’s of zakenrelaties de zeilen hijsen in Friesland. Of gewoon heerlijk zeilen zonder eindbestemming op een prachtig schip met uitstekende verzorging en heerlijke catering.

Onze ervaren crew neemt u de organisatie uit handen. U kunt actief meehelpen of genieten van de rust en ruimte om u heen op het water. Voor grote groepen kunnen wij meerdere schepen organiseren. Voor elk zakelijk evenement kunnen wij u een passend arrangement bieden.

zakelijk zeilen friesland

Dag, middag-  of avondtocht
Zeilcharter Stavoren biedt zeiltochten voor zowel de middag, avond als hele dagen. Lekker barbecueën bij zonsondergang of borrelen op een zeilschip midden op het IJsselmeer! Er zijn volop mogelijkheden bij Zeilcharter Stavoren!

Meerdaagse bedrijfsuitjes
Het is ook mogelijk om uw bedrijfsuitje uit te spreiden over meerdere dagen. Zo bent u écht even weg. U zou zelfs op een van onze schepen kunnen overnachten. Dat scheelt weer zoeken naar een accommodatie.

Catering en entertainment
Van zeilen krijg je dorst en honger, u kunt genieten van onze uitgebreide cateringmogelijkheden. Van smakelijke borrelhapjes tot een volledig uitgeserveerd diner. Ook kunt u entertainment aan boord laten komen: een zanger of complete band, een dj, etc. Sluit uw bedrijfsuitje af met een spetterend feest!

Kies zelf de haven uit die het beste past bij uw bedrijfsuitje
Er zijn genoeg vertrekhavens verspreid door het land, zo is er altijd wel een haven bij u in de buurt waar u kunt op- en afstappen. Wij varen met groepen van 20 tot 500 personen, door geheel Nederland!

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen belt u met Jappie Bandstra 0610907263 of Lenie Ernst 0653733954
of mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.