Schepen

Geniet van de zilte wind door uw haren aan dek van een ècht schip. Zeilcharter Stavoren laat u tijdens een zeiltocht graag de mooiste plekken van de Waddenzee, het IJsselmeer en de Friese Meren zien. Boek nu een onvergetelijke dagtocht, weekend, midweek of week zeilen aan boord van een traditioneel zeilschip!

Een lange zeilvakantie, gezellig een familiedag zeilen, of een romantisch weekend het water op. Vier een bijzondere verjaardag, huwelijk of een ander feest. Voor uw bedrijf organiseren we een unieke vergadering, personeelsuitje of een geslaagde zakenrelatiedag. De zeiltocht mogelijkheden zijn eindeloos! De volgende zeilschepen staan tot uw beschikking.

frisiusvanadel zeilen zeilende schepen

Frisius van Adel 

Zeilschip Frisius van Adel biedt plaats aan 75 personen en is geschikt voor minder valide mensen. De ruime klipper is ideaal voor dagtochten en grote groepen. Verder heeft het schip benedendeks een comfortabele lounge met een ruime bar. Aan dek is er veel zitruimte aanwezig. Voor de catering is van alles mogelijk.
Lees meer over dit zeilschip huren > 

 

 zeilboot huren Friesland

Lemsteraak: Brandende Liefde / Le 7

Een lange vissermanaak, speciaal ingericht voor dagtochten. Een luxe afwerking die zich goed leent voor presentaties, vergaderingen, personeelsuitjes of een sportieve zeiltocht met familie en vrienden.

Lees meer over deze zeilboot huren >

 
Zeilschip huren
 

Klipper Vriendentrouw

Een prachtig zeilschip om een weekend uit te waaien met vrienden, collega´s, familie of uw sportclub. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een langere zeiltocht, om bijvoorbeeld lekker over het wad te varen, droogvallen en daarna een Waddeneiland te bezoeken. 
Lees meer over deze klipper huren >
 

skutsje lonneke jilles bandstra

 

Skûtsje Lonneke

U kunt wedstrijdskûtsje Lonneke huren voor een onvergetelijke dagtocht op het water van de Friese meren. Stap aan boord en laat u verassen door de unieke Friese activiteit skûtsjesilen. Leuk als bedrijfsuitje, familiefeestje of met vrienden.
Lees meer over dit skûtsje huren >