Lemsteraak: Brandende Liefde / Le 7

Sportief zeilschip hurenle7 zeilschip huren

Het zeilschip
De lemsteraak Brandende Liefde is een stoer, zeer snel zeilschip en biedt ruimte voor 20 personen. De LE 7 heeft een diepe kuip, waar u met alle gasten gezellig kunt zitten. Dichtbij het water en de golven, maar heel comfortabel. Het schip is speciaal ingericht voor dagtochten, maar is ook ideaal voor wedstrijd zeilen. U kunt dus actief mee helpen om de optimale snelheid uit het schip te halen! Lekker ontspannen aan dek mag natuurlijk ook.

Faciliteiten
• Verwarmd dagverblijf
• Droogvallen mogelijk
• Bar (eigen bier is toegestaan)
• Catering alleen extern
• 1 toilet
• Gratis wifi
• Spelcomputer
• Honden toegestaan

 

zomer2011 ned elftal 055

Actief of ontspannen zeilen
Zeilen met een Lemsteraak: dat is volgens de echte zeilers een ultieme ervaring! Geniet met deze zeilboot van een sportieve zeiltocht met familie en vrienden. Door de luxe opzet leent het schip zich ook goed voor een presentatie, vergadering en personeelsfeestje. Het IJsselmeer, Waddenzee en Friese Meren lenen zich het beste als vaargebied voor een zeiltocht met "De Brandende Liefde". 

sportief zeilschip huren

Geschiedenis
De vissermanaak is volledig nieuw gebouwd en in 2004 voor het eerst in de vaart genomen. Dit type zeilboot werd oorspronkelijk ingezet om de netten naar de vissers te brengen en de levende vis zo snel mogelijk naar de haven. Zo'n eeuw later ontdekte de zeiler dit schip voor wedstrijd zeilen. De lemsteraak is dus niet alleen mooi, ze heeft fantastische zeileigenschappen.

Contact en informatie
Een jubileum, bedrijfsuitje, iets te vieren of zomaar zin in een dagje zeilen? 
Bel met Jappie Bandstra 0610907263 of Lenie Ernst 0653733954
Of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heel veel dank voor de fijne 2 dagen en jullie gastvrijheid!
We vonden het erg gezellig en allemaal top geregeld.

Appelhoven Vastgoedadviseurs, Amsterdam