Trouwen op een schip

trouwen op een schip2

Zoekt u een originele locatie voor uw trouwdag? Bij Zeilcharter Stavoren bieden wij een unieke trouwlocatie; aan boord van een zeilschip! Geef elkaar het ja-woord in een schilderachtige haven bij de ondergaande zon. Of vaar uit en trouw midden op het IJsselmeer of de Waddenzee. Na de plechtigheid is er genoeg tijd en ruimte voor een heerlijk buffet of diner én een spetterend trouwfeest!

Schip officiële trouwlocatie
Voor een bijzondere huwelijksdag op het water huurt u een authentiek zeilschip inclusief bemanning. Wat romantisch, elkaar het ja-woord geven onder volle zeilen met al uw vrienden en familie om u heen. Echt trouwen, midden op het IJsselmeer, dat kan alleen bij Zeilcharter Stavoren. Ons schip is namelijk een officiële trouwlocatie. U trouwt dus niet op een adres maar op coördinaten 54° 52" 12'. Een huwelijks ceremonie varend of stilliggend; de keuze is aan u.

Toosten en bruidstaart
Na de huwelijksceremonie kunt u de receptie houden in een sfeervolle haven. Tijd om te toasten met een fris glas champagne en voor het kersverse echtpaar de bruidstaart aan te snijden.

trouwfeest op een schip

Huwelijksdiner op het water
Voor het huwelijksdiner zijn allerlei cateringmogelijkheden, van een luxe diner met chef aan boord, een walking dinner of een van onze heerlijk buffetten of barbecue. Midden op het water geniet u met uw gasten van een heerlijk diner en hierna is het tijd voor een bruisend feest.

Trouwfeest op een schip
Na het diner vaart het schip uit voor een spetterend feest midden op het water. Met een lekker hapje en drankje en het gezellige entertainment vermaakt iedereen zich prima. Onder een mooie sterrenhemel kan er lekker gedanst worden. 

trouwboeket klein

Meer informatie over deze trouwlocatie
Geen bruiloft is hetzelfde, want elk bruidspaar is anders. Wij nodigen u graag uit aan boord voor het bespreken van alle mogelijkheden.

Bel met Jappie Bandstra 0610907263 of Lenie Ernst 0653733954 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.